book online

Winter season 2018/2019
December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019

The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily
[contact-form-7 404 "Not Found"]

O nama

sportsko društvo

ERIK

Team SD Erik osnovan je 1993. godine od strane nekolicine skijaških entuzijasta. Od 1999. godine djeluje pod danas poznatim imenom SD ERIK, a klub danas broji oko 450 pridruženih članova. Prvih godina radili smo samo na talijanskom skijalištu Kronplatz, no u suradnji s turističkim agencijama, djelovanje smo postupno proširili i na druge destinacije. Među njima su najpoznatiji:
  • Canazei (IT)
  • Predazzo (IT)
  • Malnitz (AUT)
  • Madonna di Campiglio (IT)
  • San Martino di Castrozza (IT)
  • Marilleva (IT)
  • Andalo (IT)
  • Cortina d'Ampezzo (IT) itd.

Danas skijaški team broji četrdesetak iskusnih učitelja iz cijele Hrvatske. Pri tome nam je posebno zadovoljstvo naglasiti kako se među naše članove ubrajaju i nekolicina renomiranih demonstratora skijanja kao i trenera koji aktivno surađuju na treninzima planetarno poznate obitelji Kostelić. Klub ima i brojne prijatelje skijanja koji su s nama skijali kroz sve protekle godine, te smo i zbog njih osnovali danas vrlo poznati i popularni ERIK CUP.

Prvi u Hrvatskoj osmislili smo i vlastiti identitet, te se tako i predstavljamo na svim skijalištima na kojima smo prisutni. U sklopu vlastitog identiteta samostalno osmišljavamo i dizajniramo i skijaške uniforme po kojima ćete naše učitelje uvijek prepoznati na stazi.

Dugogodišnja ulaganja u team donose svoje rezultate. Tako smo danas u mogućnosti organizirati ne samo vikend skijanja već i profesionalne ski tečajeve za sve uzraste, razine znanja i ciljane tehnike skijanja, što uključuje i natjecateljsko skijanje.

U sklopu svojih aktivnosti organiziramo i utrke skijanja koje su popraćene profesionalnom mjernom opremom te svim ostalim pratećim rekvizitima. Naše usluge organiziranih skijanja, druženja i natjecanja danas koriste i neke od najvećih tvrtki u Hrvatskoj. Dakako, i dalje ćemo nastaviti ulagati u širenje kulture skijanja, pri čemu posebno ističemo rad s najmlađim generacijama. Tko zna, možda i iz naših nastojanja Janica i Ivica dobiju svoje nasljednike.

drugi o nama...

Slide "Sa SD Erik počeli smo suradnju prije 4 godine nudeći prvenstveno usluge tečaja skijanja na već dobro poznatim destinacijama Kronplatz i Andalo.

Potaknuti odličnom povratnom reakcijom gostiju i pozitivnom suradnjom sa voditeljima SD Erik, Christianom i Tomislavom, odlučili smo zajedničkim snagama otvoriti još jednu destinaciju u Italiji, Marilleva-Madonna di Campiglio na kojoj uspješno organiziramo ski tečajeve za naše goste već posljednje 3 godine! No tu ne stajemo…u planu je još novih ski destinacija!"
Slide "Hvala Christianu i Tomislavu te cijelom teamu SD Erik na predivnom iskustvu na najboljem tečaju na svijetu. Klinci su jednostavno uživali u svakom trenutku učenja kroz igru. Preporuka početnicima kao i iskusnim skijašima!

Vidimo se uskoro!"
Slide "Za osmijeh na njenom licu i dobar vjetar u leđa ovaj put je zaslužna jedna divna ekipa instruktora skijanja. Od prvog kontakta do podjele medalja sve je štimalo i njen osmjeh je bivao sve iskreniji.

Nije im bilo lako uskladiti sve i zato hvala Christianu koji je u dogovor s nama krenuo otvorenog uma i srca, hvala Jerry-ju koji je odradio prvi i najteži dan i na kraju veliko hvala gosparu Mihu koji je priču sretno priveo kraju.

SD Erik, hvala vam od srca i doći ćemo vam opet!"