book online

Winter season 2018/2019
December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019

The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily
[contact-form-7 404 "Not Found"]

O nama

škola skijanja

erikSKI

ERIK SKI team osnovan je 1993. godine od strane nekolicine skijaških entuzijasta. Od 1999. godine djeluje pod danas poznatim imenom ERIK SKI.
Prvih godina radili smo samo na talijanskom skijalištu Kronplatz, no u suradnji s turističkim agencijama, djelovanje smo postupno proširili i na druge destinacije. Među njima su najpoznatiji:

  • Canazei (IT)
  • Predazzo (IT)
  • Malnitz (AUT)
  • Madonna di Campiglio (IT)
  • San Martino di Castrozza (IT)
  • Marilleva (IT)
  • Andalo (IT)
  • Cortina d'Ampezzo (IT) itd.

Danas skijaški team broji četrdesetak iskusnih učitelja iz cijele Hrvatske. Pri tome nam je posebno zadovoljstvo naglasiti kako se među naše članove ubrajaju i nekolicina renomiranih demonstratora skijanja kao i trenera koji aktivno surađuju na treninzima planetarno poznate obitelji Kostelić. Klub ima i brojne prijatelje skijanja koji su s nama skijali kroz sve protekle godine, te smo i zbog njih osnovali danas vrlo poznati i popularni ERIK CUP.

Prvi u Hrvatskoj osmislili smo i vlastiti identitet, te se tako i predstavljamo na svim skijalištima na kojima smo prisutni. U sklopu vlastitog identiteta samostalno osmišljavamo i dizajniramo i skijaške uniforme po kojima ćete naše učitelje uvijek prepoznati na stazi.

Dugogodišnja ulaganja u team donose svoje rezultate. Tako smo danas u mogućnosti organizirati ne samo vikend skijanja već i profesionalnu ski školu za sve uzraste, razine znanja i ciljane tehnike skijanja, što uključuje i natjecateljsko skijanje.

U sklopu svojih aktivnosti organiziramo i utrke skijanja koje su popraćene profesionalnom mjernom opremom te svim ostalim pratećim rekvizitima. Naše usluge organiziranih skijanja, druženja i natjecanja danas koriste i neke od najvećih tvrtki u Hrvatskoj. Dakako, i dalje ćemo nastaviti ulagati u širenje kulture skijanja, pri čemu posebno ističemo rad s najmlađim generacijama. Tko zna, možda i iz naših nastojanja Janica i Ivica dobiju svoje nasljednike.

drugi o nama...

Slide "Sa školom skijanja ErikSKI počeli smo suradnju prije 4 godine nudeći prvenstveno usluge škole skijanja na već dobro poznatim destinacijama Kronplatz i Andalo.

Potaknuti odličnom povratnom reakcijom gostiju i pozitivnom suradnjom sa voditeljima ErikSKI škole, Christianom i Tomislavom, odlučili smo zajedničkim snagama otvoriti još jednu destinaciju u Italiji, Marilleva-Madonna di Campiglio na kojoj uspješno organiziramo ski tečajeve za naše goste već posljednje 3 godine! No tu ne stajemo…u planu je još novih ski destinacija!"
Slide "Hvala Christianu i Tomislavu te cijelom ErikSKI teamu na predivnom iskustvu u najboljoj školi na svijetu. Klinci su jednostavno uživali u svakom trenutku učenja kroz igru. Preporuka početnicima kao i iskusnim skijašima!

Vidimo se uskoro ErikSKI!"
Slide "Za osmijeh na njenom licu i dobar vjetar u leđa ovaj put je zaslužna jedna divna ekipa instruktora skijanja. Od prvog kontakta do podjele medalja sve je štimalo i njen osmjeh je bivao sve iskreniji.

Nije im bilo lako uskladiti sve i zato hvala Christianu koji je u dogovor s nama krenuo otvorenog uma i srca, hvala Jerry-ju koji je odradio prvi i najteži dan i na kraju veliko hvala gosparu Mihu koji je priču sretno priveo kraju.

ErikSKI, hvala vam od srca i doći ćemo vam opet!"